VALENTINES CAKE

Valentines cake, vegansk kärleksmums

2 portioner.

Tips: Du kan använda vilket nöt/frösmör du vill.

INGREDIENSER

  • 1dl Sproud Original Drink

  • 6msk havremjöl

  • 1 1/2msk kakao

  • 1/2tsk bakpulver

  • 2msk lönnsirap

  • 2msk slät tahini

FROSTING

  • 1/2 dl jordnötssmör

  • 1msk lönnsirap

  • 2msk kakao

  • 1msk Sproud Original Drink

STEPS

  1. Lägg alla torra ingredienser i en skål, rör om ordentligt

  2. Addera resterande ingredienser och blanda väl

  3. Lägg smeten i en form som tål mikrovågsugn (15x15cm eller mindre)

  4. Mikra smeten i 900W fi 6 minuter eller till ytan är torr

  5. Låt kakan svalna

  6. Gör frostingen genom att kombinera de 3 resterande ingredienserna

  7. När kakan har svalnat - lägg på frostingen och toppa med jordgubbar!