Hei Norge!

Vi är så glada att kunna berätta för alla våra norska vänner att Sproud äntligen finns att köpa i vårt grannland! Från och med vecka 19 kommer Sproud att finnas tillgängligt på OBS samt utvalda Mega och Extra. WIHO säger vi!

Sproud vegansk ärtdryck

Såhär skriver vår norska distributör i ett pressmeddelande:

Sproud, som ble lansert i det svenske markedet i høsten 2018, kommer nå til Norge. Sproud er et svensk brand som produserer plantebaserte drikker basert på erter - som er det siste innen plantebasert mat og drikke. Erten er et mer miljøvennlig alternativ som base for plantebasert mat, samtidig som den inneholder masse gode næringsstoffer. I tillegg er den allergenfri og uten kolesterol.

Sproud Original har en naturlig, god og nøytral smak. Egner seg derfor ypperlig til å drikke direkte, over frokost-blandingen, til smoothies, grøter og annen matlaging. Drikken er helt uten melk, soya, nøtter og gluten. 100 % vegansk og produsert uten kjemiske tilsetninger.

Ja, allt det här vet ni egentligen redan. Vi tycker bara att norska är så himla gulligt. Hade vi kunnat så hade vi skrivit hela denna texten på norska, men vi får nöja oss med det lilla helt enkelt.

Iallafall, välkommen Norge till vår Sproud-familj! Vi liker deg så mye, Norge!