ORIGINAL DRINK

Sproud Original Drink är en vegansk dryck baserad på ärtprotein. Du använder den precis som andra mjölkalternativ. Som måltidsdryck eller med frukt och flingor. Eller med gröt. Den är perfekt i kaffe och smoothies. Den kan förvaras i rumstemperatur och gör sig bra på picknickar och utflykter.

Sproud Original Drink – som är “no milk, no gluten, no soy” – representerar nästa generation av växtbaserade mjölkalternativ. Ärtan är en extraordinär proteinkälla. Den innehåller en mängd viktiga aminosyror och fibrer. 

Sproud Original Drink är fri från genmodifierade organismer, kolesterol och allergener. Och den har låga halter av socker och fett. Vi tillsätter kalcium och D-vitamin för att drycken ska bli mer näringsrik. Sproud Original Drink ger dig energi, håller dig mätt och smakar gott.

Sproud Original Drink är en vegansk dryck baserad på ärtprotein och som  representerar nästa generation av växtbaserade mjölkalternativ.  Du använder den precis som andra mjölkalternativ. Som måltidsdryck eller med frukt och flingor. Eller med gröt. Den är perfekt i kaffe och smoothies.

INGREDIENSER
Vatten/vann, ärt/-ærteprotein 2,5%, agavesirap, rapsolja/-olie, surhetsreglerande medel/middel, kalcium, glutenfri havreolja/-olie, salt, kalciumfosfater, vitaminer D2, B2, och B12.

NÄRINGSVÄRDE
Näringsvärde per 100ml
Kalorier 34 kcal
Protein 2 g
Fett 2,1 g
Varav mättade 0,2 g
Kolhydrater 2 g
Socker 2 g
Salt 0,1 g

Vitamin D 20%*
Riboflavin 15%*
Vitamin B12 15%*
Calcium 15%*

*% dagligt intag.