Okonomiyaki

Okonomiyaki

OKONOMIYAKI OKONOMIYAKI 5 ägg 1 dl Sproud 1 dl rismjöl 1 dl bovetemjöl ½ tsk salt 100 g vitkål olja till stekning TOPPING 300 g ostronskivling Tonkatsu sås Majonnäs Finstrimlad salldslök Noriblad   STEG FÖR STEG 1. Vispa ihop ägg, Sproud, mjöl och salt till en...
Scrambled tofu med avokado & rågbröd

Scrambled tofu med avokado & rågbröd

SCRAMBLED TOFU PÅ RÅGBRÖD MED AVOKADO Recept av Frida Ronge   Scrambled Tofu  200 g fast tofu ½ dl Sproud 1 tsk kala manak 1 tsk gurkmeja ½ msk näringsjäst ½ tsk paprikapulver Olja till stekning Till servering Rågbröd Avokado STEG FÖR STEG 1. Smula ner tofun i en...
Spenatpannkakor med svamp & ramslöksmajo

Spenatpannkakor med svamp & ramslöksmajo

SPENATPANNKAKOR MED SVAMP, RAMSLÖKSMAJO OCH PICKLAD  Recept av Tea Malmegård Spenatpannkakor 4 dl Sproud 5 msk chiafrön 4 dl rismjöl 100g bladspenat 1,5 dl aquafaba 1 krm salt STEG FÖR STEG Mixa ihop i en blender i cirka 2 minuter. Låt stå i kylen i cirka 2 timmar....
VÅRIG GRYTA MED POTATIS

VÅRIG GRYTA MED POTATIS

VÅRIG GRYTA MED POTATIS Fyra portioner. Tips: Vill du ha mer protein? Addera valfritt veganskt k*tt för mer protein. INGREDIENSER 5dl Sproud Original Drink 1 gullök 4 vitlöksklyftor 2 1/2dl vitt matlagningsvin 3 lagerblad 1tsk torkad timjan 1/2tsk svartpeppar 3tsk...
VEGANSKA RICOTTASNITTAR

VEGANSKA RICOTTASNITTAR

VEGANSKA RICOTTASNITTAR 4 rullar Tips: Du kan även använda tortillabröd. Fyllningen är ett förslag, fyll den med grönsaker du tycker om! INGREDIENSER Ricottan: 1,5 dl cashewnötter 0,5 dl Sproud Mjölk 200g fast tofu 1 vitlöksklyfta 1 msk torkad basilika 1 tsk citron...